Glad Sommar!

Hej alla medlemmar!

Vi går mot semestertider och lämnar denna märkliga vår bakom oss. Styrelsen vill nedan påminna om några viktiga saker inför sommaren och ledigheter.

Tänk på att fortfarande hålla avstånd och följa Folkhälsomyndigheternas råd om ni reser iväg i sommar. Enligt riktlinjer så håller vi våra styrelsemöten digitalt via Teams tills vidare.

I semestertider är det ännu viktigare med god grannsamverkan. Ta hjälp av grannar med att titta till ert hus om ni åker iväg och lämna kontaktuppgifter till någon betrodd granne så de kan nå er om så skulle behövas. Undvik vissnade blommor i fönstret samt överfulla brevlådor. Lås in och/eller lås fast stegar för att minimera risken för eventuella tjuvar att ta sig in.
Mer information och allmänna tips på vår hemsida www.muntrafruarna.se. Kom ihåg att anmäla din mailadress under rubriken Nyhetsutskick på hemsidan så ni får aktuell information!

Lekplatser och allmänt underhåll
Våra lekplatser och område behöver underhållas. Vårt lekplatsombud Anders Forsberg (Sgr 18) har skickat ut en lista på vad som behöver göras i föreningen. Listan ligger även på hemsidan, https://muntrafruarna.se/projekt-i-foreningen/.
Hör av er till Anders på limpanonfoot@hotmail.com så ni kan göra en insats för föreningen. Kom ihåg att även en liten insats är betydelsefull!

Ombud
Mobilnumret till värmeombuden är 0767-756 057, där kan ni medlemmar nå ombuden och få svar på era eventuella frågor som berör vår värme.

Vill ni veta vilka som är områdesansvariga i vårt område hittar ni det på vår hemsida www.muntrafruarna.se, under rubriken Områdesansvariga.

Bra att veta!
När fiber installerades i våra fastigheter fick vi med fiberutrustning. Dessa tillhör fastigheten och ska lämnas kvar i fasigheten vid eventuell flytt. Det avser router, media-konverter, tv-box och fjärrkontroll.

Föreningen kommer att köpa in fler flexibumps att placera ut i området på Soprangränd för att ytterligare få ner hastigheten av motorfordon som kör in och ut.

Vid felparkeringar i området eller i vändzonen, ring APCOA 0771-401020. Telefonnumret står även på en skylt som finns i uppfarten till Soprangränd.

Matavfall
Under våren har vi fått fler sopkärl för matavfallskomposten. Kom ihåg att hjälpas åt så inte kärlen blir överfulla då de drar till sig skadedjur.

Sommararbetare
Som tidigare somrar kommer vi, även, denna sommar att ha ungdomar som arbetar hos oss med enklare uppgifter. Sixten Isacsson kommer handleda dem.

/Styrelsen önskar er med detta alla en Glad Sommar!