Information om fiber 2018-02-13 (9)

CRS
Inget nytt att meddela.

TELIA
Vi har fått ett preliminärt datum för när fibern sätts igång, onsdag 14 februari. Observera att detta datum är preliminärt. Vi har lite problem med Telia, men håller på och försöker få tag i dem för att få en definitiv bekräftelse. Vi återkommer så fort vi har ett besked.

Ni som vill boka att en av Telias tekniker kommer hem till er för hjälp med installationen, vänligen boka efter det 14 februari, så vi vet säkert att fibern fungerar ordentligt. Det bokas på tfn: 90200, be att få bli kopplad vidare till kundtjänst. Som vi informerat om tidigare, så löper Comhem på till 28 februari som en säkerhet för våra medlemmar.

Vi hoppas att ni alla har fått Telias välkomstbrev som de skickade ut förra veckan. I brevet finns det instruktioner om hur ni aktiverar fibern. Om ni inte fått brevet, kontakta deras kundtjänst på ovanstående telefonnummer.

Vill återigen påminna er, att önskar ni information om Telias tjänster och utbud hänvisar de till sin hemsida www.telia.se alternativt deras kundtjänst.

STYRELSEN
Vi vill påminna er som fortfarande har mailadresser via Comhem. Vänligen byt dem omgående och meddela oss era nya. Det finns flera e-postleverantörer att använda er av, såsom www.gmail.com , www.hotmail.com , www.live.se för att nämna några stycken.

Vi kommer återkomma så fort vi har ett bekräftat definitivt datum för när fibern sätts igång. Nu är det nära. Snart har vi fiber!

/Styrelsen