Snöläget

Hej alla medlemmar!

Det har kommit en otroligt stor mängd snö på extremt kort tid i Stockholm. Vår snöröjningsleverantör, Fsons arbetar för fullt med att ta hand om all snö; men inte bara hos oss.

De kommer med start tisdagen den 22/11–2022 att påbörja flyttning av snö på hos de kunder där det går och det kommer att ske löpande och efter deras prioriteringslista.  Det betyder att alla deras kunder får ha tålamod och vänta på sin tur både med
flyttning av snö och den vanliga snöröjningen. Med det sagt så kan det dröja längre än vanligt och vi hoppas att alla har överseende med det.

Vi vill också passa på att säga till samtliga medlemmar att när ni skottar – skotta INTE ut snö på vägen där de precis plogat, utan håll högen på er egen framsida. Samt se till så att samtliga häckar och ev. träd inte hänger över väg/gångväg eftersom plogbilen riskerar att inte kunna ploga ordentligt om grenar hänger ut i vägen.

Tänk också på våra äldre medlemmar. Hjälp gärna era äldre grannar som kanske behöver hjälpen med skottning. Se det som extra träning 🙂

Sist men inte minst, nu när snön äntligen kommit så är det många barn i området som åker pulka, gör snögubbar el dylikt. Se upp och kör försiktigt om ni kör bil i området!

På återhörande

Styrelsen