Vi är med Facebook!

Hej.

Vi i styrelsen vill uppmana alla som bor i våran förening att gå med i facebookgruppen Muntra Fruarna.

Vår tanke är att detta ska vara en enkel kanal för alla medlemmar att prata med varandra, dela tips och kanske kunna bestämma att man ska hjälpas åt med någonting i våra gemensamma grönområden eller parker.  

Vi tänker att man till exempel kommer kunna se ”att göralistan” och att man som medlem enkelt kan skriva ut att man tänkte gå ut och klippa lite buskar och undrar om det är någon som har lust att komma ut och hjälpa till. Man kanske bara vill ta med sig barnen och grilla lite korv ute i parken och undrar om det är några andra som har lust att hänga med?  

Vi har pratat mycket om att det är vårat område, om att det är vi som är boende som tillsammans ska hjälpas åt, komma med idéer och förslag på saker som kan bli bättre och det här kan vara ett sätt att komma närmre varandra och få ett mer levande område.

Det här ska inte vara någon klagomur eller länk till styrelsen utan endast en kanal för alla oss medlemmar.  Vi vet att alla inte har facebook eller kanske att man ändå inte vill vara med i den här gruppen. Det respekterar vi självklart och vi vet att den här formen inte passar alla. All info kommer som vanligt att fortsätta komma ut på hemsidan, i mejlform eller i viss mån pappersform för de som önskar, men viss info kommer även att delas på facebooksidan.  

Som sagt, det här är ett försök att nå ut lite snabbare och att alla medlemmar ska kunna kommunicera på ett enkelt och smidigt sätt medvarandra. För att komma i kontakt med styrelsen så gäller fortfarandehemsidan och mejl.  Vi hoppas att ni tycker att det är en bra idé och att så många av er som möjligt har möjlighet att gå med.  

Ikväll är det dags för städdag. Vi ses i området!

Soliga hälsningar 
Styrelsen