Incident på Soprangränd

Fredagen den 22 juli uppmärksammade två grannar en kille som höll på och greja i vår bod på Soprangränd (ej hemmahörande i vår förening). I samma veva kom undertecknad och pratade också med mannen, vars påhittade story inte gick ihop. Efter lite diskussion och hjälp av två andra grannar, så tillkallades till slut patrullerande polis som tog hand om honom. Boden är intakt och det som tänkte stjälas är tillbakalämnat.

I och med denna situation vill vi uppmärksamma samtliga medlemmar, att i dessa semestertider, hålla lite extra utkik efter ”skummisar” och säga ett extra hej till dem ni inte känner igen. Allt för att undvika obehöriga på vårt område och att förhindra eventuella inbrott. Det är många som är bortresta, men också en del är hemma har jag sett. Vi måste alla hjälpas åt!

Och har ni tid över, ta gärna en stund till att klippa ner föreningens gemensamma häckar, så de inte går att gömma sig själv eller andra saker i buskaget.

Och ett extra tack till Monica & Vide på SG98 som agerade snabbt och konfronterade mannen och tack även till Anders och Magnus som hjälpte till med att hantera honom.

Ska också tilläggas att i år har vi två sommarjobbare, Viktor och Vidar (tonårsbarn till Magnus och till Markus) som håller på och grejar och gör fint på vårt område.

Önskar er alla en fortsatt trevlig sommar! Nu hoppas vi att solen och värmen kommer tillbaka ordentligt.

Hälsningar

Lisa Palm, ordförande Muntra Fruarna