Vilken fest! Tack, tack, tack!

Hej alla grannar!

Jag skulle, personligen, vilja tacka för en helt fantastisk 50 -årsfest! Blev så lycklig av att se alla barn springa omkring och att yngre och äldre medlemmar som skrattade och umgicks. Jag vill gå på fest igen!

Tack till er medlemmar som dök upp med ett glatt och härligt humör . Tack också till festkommittén med Andreas och Sanna i spetsen. Utan er – ingen fest, så tack så hemskt mycket för allt fixande och trixande. Tack också till alla er som hjälpte till att rigga tält innan festen och även städningen dagen efter.

Jag vill också passa på och tacka Niklas A (TG17) för ljus-och ljud som tar betydligt mer tid än vad man kan tro.

Nu har jag säkert glömt en hel del personer, så riktar ett generellt tack, även till er.

Jag kommer skapa en mapp med foton från dagen och kvällen som kommer läggas ut på hemsidan. Det kommer inom snar framtid, så håll utkik.

Må så gott allesammans, så hoppas jag att vi ses på höststäddagen lördagen den 15 oktober.

Hälsningar

Lisa Palm, ordförande MF