Information om fiber (5)

CRS

Rättelse: om ni vill kontakta Centralradioservice, så kontakta dem på nedanstående uppgifter istället för de tidigare angivna uppgifterna.

CRS kontor tfn: 08-299070 och mail info@centralradio.se.

Centralradioservice kommer att börja arbetet med installationen i hushållen omkring den 8 januari, 2018. Aviseringslappar kommer att delas ut till samtliga hushåll den 2:a eller 3:e januari, 2018.

Skulle den angivna tiden inte passa er ber vi er ta kontakt med dem på ovanstående nummer.

TELIA

Vi har haft lite problem med Telia och att få information från dem. Vi har nu fått en ny kontaktperson som vi hoppas att det kommer fungera bättre med.

Enligt Telia kommer det skickas ut ett välkomstbrev med information om hur vi aktiverar deras tjänster. Det kommer inte skickas ut information om deras tjänster utan de hänvisar till deras hemsida för privatkunder för aktuella tjänster och priser www.telia.se alternativt deras kundtjänst på telefonnummer 90200.

Eftersom vi har ett avtal med Telia i grunden så finns det vissa tillval/uppgraderingar man kan göra och som kund kan vi göra vilka tillval vi vill, som finns på deras hemsida, givetvis mot en kostnad.

Planerad preliminär driftstart för Telia är 14 februari, 2018. Obs! Endast preliminär, den kan komma att ändras.

STYRELSEN

Vi ber om ursäkt att informationen till er dröjt. Vi gör allt i vår makt att denna övergång ska ske så smidigt som möjligt. Vi längtar efter fibern och hoppas ni gör det med.

Vi också passa på att önska er en God Jul och Gott Nytt år!

/Styrelsen