Lyckad städdag och nytt snöröjningsavtal

Ett stort tack till alla de medlemmar som trotsade regnet och kom och hjälpte till på städdagen. Det var kallt, regnigt och ruggigt, men det blev mycket gjort.

Och ett extra varmt tack till Inga-Maj och Gustav Nilsson på Tumultgränd 55 för upplåtandet av garaget till städdagen. Det underlättade jättemycket för oss.

Ett sista tack, även till de som hjälpte till, att förbereda platserna för kommande matavfallstunnor (både Soprangränd och Tumultgränd). Mer information om matavfallet kommer komma inom kort.

Vi vill också passa på att meddela att styrelsen har upphandlat nytt avtal för snöröjningen i vinter. Det är företaget Fsons som vi skrivit avtal med, ett etablerat företag med goda referenser.

Vi hoppas på att vi ska bli nöjda.

Fsons konmer komma ut vid ett snödjup på torr snö av ca 5 cm, och ca 3 cm vid blöt snö. Under hösten kommer de ställa upp en sandbinge med halkstopp på ena spolplattan på Soprangränd samt sandlådorna för vintern. Om ni upplever problem med snöröjning och/eller sandning, hör av er till Marcus Sedenberg, tillika ordförande och även snöröjningsombud i föreningen.

Kontaktuppgifter hittar ni under områdesansvar på hemsidan.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen Muntra Fruarna