Uppdatering sopor och ett Hejdå!

Hej alla medlemmar,

Jag har fortfarande inte fått kontakt med Stockholm Vatten & Avfall ang. arbetet på gatan. De återkommer inte till mig trots att jag blivit lovad att bli uppringd. Jag kommer göra ett sista försök och jaga arbetsledaren. Lyckas jag inte med det kommer jag ge över den information jag har till den nya styrelsen och förhoppningsvis har de bättre tur än mig.

Och med det sagt. Idag valdes en ny styrelse på årsmötet. Nya styrelsen kommer presentera sig själva framöver.

Jag, Lisa Palm avgår som ordförande och ledamot och vill med det tacka för mig och för mina 9 år i styrelsen. Det har varit otroligt givande och lärorikt. Det är med lite vemod jag lämnar, men är övertygad om att nya styrelsen kommer rodda detta galant!

Jag vill också passa på och tacka Andreas Brunell (SG46) för din insats i styrelsen och även ni andra styrelsemedlemmar som är kvar. Ni gör ett fantastiskt arbete. Nu slutför ni det vi påbörjat och glöm inte att informera längs vägen 🙂

Vi ses säkert i stora parken framöver.

Må så gott!

Hälsningar

Lisa Palm
SG44